torsdag 7 maj 2009

Happy Weird Week

Mycket har hänt sen sist. Så mycket att jag nog inte ens minns hälften. En sak jag KOMMER ihåg, är att jag tog körkort i går strax efter 8.10! FUCK YEAH! Så jag tog min första ride till repet och lyssnade på Peace Love & Pitbulls i mina små ipodhögtalare och njöt av att inte ha någon som kommenterade bredvid. Körkortet ledde f ö till att jag lyckades få tag på ALLA Darkwing Duck-avsnitt på engelska!

Jag flyttade även ihop med min kompis André i Fisksätra, i Nacka helgen efter valborg. Valborg 'firade' jag med min vän Tobbe, genom att köpa godis och se på senaste South Park hemma hos honom, och läsa gamla tidningar. Dagen därpå övningskörde jag och pappa till nya lägenheten och lämnade saker. Tobbe kom över senare på kvällen och vi såg på 28 veckor senare och Sunshine, samt fixade epic tacos.

Dagen därpå spelade vi en omgång GCHRJGARR-nånting och jag förlorade stenhårt (det var ett brädspel), och sen drog vi till Nacka Forum och köpte varsitt Rise of Legends och åt kakor. Jag fixade f ö ett USB-minne på 16gb(!!) på Clas Ohlson. Sen åkte Tobbe hem och jag och André såg på Die Hard 4.0 och drog även ut och sprang runt och klättrade och hoppade á la parkouraktigt. Vi träffade några 10-åriga gangsta kidz som vi snackade med nån timme också :)

Dagen efter gjorde jag 14 st test-teoriprov på Internet, och la mig alldeles försent, sov typ ingenting, och gick upp 4.40 på måndagen, för jag trodde jag skulle skriva teorin kl. 7, men det var kl.9 upptäckte jag precis när jag skulle dra, men jag kunde inte somna om när det var så ljust ute. Väl där satt jag och halvsov i väntsalen och pratade med två andra som också skulle skriva. Det var dock bara jag av oss tre som gick ut victorious. Flera stycken vid anmälningen hade helt missat att det krävs en ny riskutbildning (riskettan) som är att man lär sig att inte dricka/ta droger och köra bil. Det kostade f ö 750kr att få reda på den ganska uppenbara informationen. Hur som helst nailade jag skiten, och började tagga för uppkörningen som var två dagar senare, på onsdagen. Jag och pappa körde in till Gullmarsplan och lämnade av bror, och tillbaka på eftermiddagen, och på tisdagen körde vi runt i 2 h i sollentuna-området.

Sen helt plötsligt satt jag där, vid vägverket, och väntade på att få köra upp. Mitt vänsterben skakade. Men sen när det väl var dags så kändes det väldigt lugnt och avslappnat, ända tills jag upptäckte att det var mer eller mindre klart och vi var på väg tillbaka till vägverket, då jag insåg att jag inte kunde göra nånting mer för att påverka. Då blev det en adrenalinrusch, och sedan sa inspektören: "Ja du Bill... Din körning... är godkänd", och det kom tyvärr inget endorfinrus men det kändes väldigt skönt iaf :) Dock tittade jag FÖR mycket i 'döda vinkeln' när jag körde, och det kan jag nog minska på utan problem ^^

Det var väldigt skönt att köra själv senare på kvällen. Jag trodde jag skulle vara jättenervös att sitta och köra själv, men det kändes BARA bra, och avslappnat. Vuxenpoäng till mig!

Min ipod har för övrigt 'malfunction':at igen, och det gick inte att komma åt några låtar eller videos på den, även fast utrymmet var upptaget. Så det var bara att återställa den och börja om. Nu har jag bara Peace Love & Pitbulls, Fisherspooner, Vidde, och Monster Magnet på den. Bra musik för att vara ett så litet utbud iaf :)

I dag är det picknick med piratkören, och jag chansar på att det kommer bli ganska fett awesome!

11 kommentarer:

 1. Vissa är "en kompis", andra får minsann ett namn. Är det rätt? ÄR DET RÄTT?

  SvaraRadera
 2. Så går det när man signear kommentarer anonymt ;) Then one remains anonymous!

  SvaraRadera
 3. We are anonymous. We do not forgive! We do not forget!

  SvaraRadera
 4. Wth!? Är det där ett känt citat? Läste just mer eller mindre samma citat här! :O

  SvaraRadera
 5. GRATTIS!
  Kom på det igår att du körde upp! Grymt jobbat! =)

  SvaraRadera
 6. Grattis till körkortet! Ses ikväll på träningen hoppas jag... kram

  SvaraRadera
 7. Tack till er båda :D
  Frida: Jag tränar ju fortfarande inte på torsdagar längre :P

  SvaraRadera
 8. Angående citatet så... Lär dig Rules of internet

  SvaraRadera
 9. Okay! FINE!

  Forts. på inlägget:
  "... Och när jag körde bil själv plockade jag upp ERIK vid stationen och skjutsade hem honom och det var trevligt!"

  END OF STORY :D

  SvaraRadera