torsdag 24 september 2009

Sekretessbelagt?

I går när jag gick från repet så blev jag pikad några gånger för att jag gått ur kyrkan. Från en som jobbade där. Jag är ganska säker på att det är sekretessbelagt och att de har tystnadsplikt om de får en ansökan från någon att de vill gå ur kyrkan? Det är väl min grej att sprida ut till folk om jag vill, men om nu hon var den som fick min ansökan, så ska inte hon "officiellt" veta om det, om inte jag säger det till henne. Jag går inte och pikar henne för att hon tror på gud och bibeln? Inte henne personligen i alla fall.

Dessutom vill hon att jag ska betala medlemskap till SKUM för att vi repar där. När jag frågade (inte henne) om vi kunde repa där sa de "Okay!". Ingenting om att vi behövde gå med där eller betala någon hyra. Jag uppskattar det jättemycket att vi får vara där, men om de vill ha hyra, SÄG DET. Smyg inte runt med "Du borde gå med i SKUM Bill. Känns det rätt att ni repar här och alla andra som går här är med och betalar?". Ja det känns rätt så länge ni inte säger till oss att ni vill ha hyra! Och varför är hon bara på MIG? Vi var fyra medlemmar i bandet när hon tog upp det med mig i hallen när jag var på väg hem. Det är bara mig hon har varit på.

HÖR NI DET!? VILL NI HA HYRA SÅ SÄG DET! >:(


Nytt topic: PTS vill förbjuda domännamn med ordet "bank" i dem. Det här kommer troligtvis leda till stora mängder ord som blir förbjudna inom en snar framtid om det går igenom. Stoppa PTS-domänförbudet! Skriv på och sprid sidan och nyheterna till vänner och whatever! GOO!

Sådär! Nu firar vi mitt 30:e inlägg! HOORAAAY!

4 kommentarer:

 1. Fuckers vill bara känna sig överlägsna! Don't let it get to you man! 8D

  Och så tror jag det är ganska officiellt om du är med i kyrkan, har en vag känsla att det är samma sak som att folk kan kolla vad du tjänar bara genom att gå in på nån random site på nätet. Typ, om man är med i kyrkan betalar man ju extraskatt och öh... det borde ju synas på nått sätt nånstans :3.

  FINE det är olagligt att bara kolla upp vad någon tjänar sådär utan anledning.... vänta... FINE du kanske har en poäng. >:( Fuck tänker inte skriva om kommentaren nu. FUUUUUUU ;-;

  SvaraRadera
 2. Om tanten fortsätter bråka, säg att du joinat islam och att hon borde ha slöja för att inte förolämpa din nya religion.

  SvaraRadera
 3. Det är jättebra att du gått ur kyrkan Bill. Du är faktiskt min nya andliga förebild på grund av det. Du ska få berätta för mig hur man gör lite senare. :)

  SvaraRadera
 4. Jag får ta upp det lite mer allvarlig nästa gång, istället för att bara ignorera det och låta det vara.

  Det är en ära Oskar :D Now worship me!

  SvaraRadera