måndag 6 april 2009

Håll Igång Hela Helgen

I fredags var det karaoke, det var awesome! Default-låten var 'Jag blir hellre jagad av vargar', det var rätt roligt tyckte jag, för det stod en lista på de kommande 5 låtarna längst ner på tv:n, och så stod det typ 4 st 'Jag blir hellre jagad av vargar', så det såg ut som att någon tyckte om den väldigt mycket! Det var väldigt najs hur som helst, och alla skrålade med på alla låtarna. Sjukt bra service, man tryckte på en knapp, så kom det nån i personalen och tog beställning, och sen var de tillbaka med det man ville ha på drygt en minut! Dock var det inte det största utbudet på låtar man kunde önskat sig. Hur som haver så kom jag hem runt 4.20 nån gång.

På lördagen gick jag upp 12.30, kollade på Dexter och åt frukost, sen vet jag inte riktigt vad jag hade för mig men helt plötsligt var det dags att dra i väg på nästa partaj, i Botkyrka. En kompis, Simon, som jag inte träffat på flera år hade bjudit in mig till sin tjejs 25-års-fest, och det var HELT okay (och med det menar jag fett bra). Jag imponerade stort med mina rökringar med vattenpipan (enda anledningen att röka vattenpipa), och drack massa härlig glögg! Slutade med att jag kom hem runt tre. Min väldigt snälla bror skjutsade mig från Åkersberga station klockan halv tre på natten!

På söndagen övningskörde jag in till stan med pappa och bror för att lämna av brodern på ett café där han skulle snacka med någon filmsnubbe. Sen kom jag hem, och då kom Martin (gitarrist i Ultimate Awesome!) och plockade upp mig, så for vi hem till honom och repade. Inte långt senare for jag i väg till stan för att möta André och gå på en spelning som Anni hade arrangerat. Där spelade två band, 22 och Monolithic. Båda banden var grymt imponerande! 22 Hade världens scenkänsla och bra musik, och Monolithic grindade konstant (KONSTANT, de hade inte en enda paus) proggresiv metal i 40 minuter!!! Det var helt jävla stört, och de var bara två personer, trummis och gitarrist! Riktigt imponerande. Tilläggas bör att vi var tre pers som delade på tre stycken tvålitersölkannor! 120 kr för två liter öl låter ju faktiskt helt okay!

Sen drog jag och André till Fisksätra med taxi från slussen (efter att ha missat saltsjöbanan med typ en minut, och vi inte vänta i 45 min på nästa). Trots hela helgens upptåg så är jag väldigt pigg i dag! Mycket bra! Och nu sitter jag är vid mitt skrivbord på jobbet och de borrar hål i väggen precis bredvid och det låter utav bara helvete, men det gör inget, jag har Ultimate Awesome i hörlurarna! Spelning om knappt två veckor! GOOOO!

Jag ska för övrigt spela igenom Assassin's Creed som jag upptäckt var riktigt jävla coolt!

2 kommentarer:

 1. Slaktarmaskinen6 april 2009 20:21

  Bra initiv allriiiiiiight!
  Fett najs med ölen, och spelningen lät stenhård.
  GO!

  SvaraRadera
 2. oj, vad mycket du hann med. Jag hann typ bara gå på bröllop och träna. ^^. Låter som en kul helg i alla fall. kram kram!

  SvaraRadera