söndag 15 mars 2009

Anyways

Nu har jag iaf ett jobb. I ett tag framöver.
Planen är att spara ihop till en macbook, samt att flytta till André i Fisksätra, Nacka. Men vad är målet? Det har jag inte listat ut än. Vad ska jag göra när jobbet tar slut? Kommer jag att ha tränat upp mig i programmering tillräckligt för att få ett jobb som kodare? Kommer företaget 5 Monkeys som jag har pratat lite med att kontakta mig när de inte har anställningsstopp längre? Kommer jag ens vilja jobba som kodare då?
Jag vet inte.
Jag hoppade av akrobatiken i torsdags. Kände under träningen att jag inte hade kul, delvis pga att jag inte hade någon att öva med. Så jag tog min väska och gick till bussen och åkte hem.
Såg Watchmen i dag iaf. Den var skum, men snygg. Trevlig att se på helt enkelt.
Innan jag såg filmen så var jag och skulle ta ut pengar i sergelgången. Kvinnorna framför mig glömde kvar sina pengar i automaten, jag såg det och såg att det var mycket pengar, runt 3000kr, så jag sa "eh, era pengar kanske?", och de blev förvånade och tackade mycket. Sen försökte jag ta ut 200 kr och hade inte ens det på kontot. Kändes roande, hehe!
I morrn ska jag inhandla boken 'Deader Still', uppföljaren på boken 'Dead to Me' som var väldigt rolig! Jag köpte den bara på utseendet, och så visade det sig vara en riktigt bra bok, och den är bokserien är aktuell också, och två nya böcker ska komma ut till den.

Bill out.

2 kommentarer:

  1. Grattis till jobbet! :) Förstår din pengakris, har också precis börjat jobba men får ingen lön än på ett tag... fattigdomen suger.

    SvaraRadera
  2. Tack! :)
    Ja det är hemskt, senaste gången jag fick pengar (utöver lån från päronen) var min novemberlön. Och nästa kommer i slutet av April, så det är ju ett tag kvar att leva snålt. Hoppas det löser sig för dig snart också!

    SvaraRadera